Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Dacă tot am făcut lasagne,am zis să fac si nişte cannelloni cu cărniţă de pui.Aceleaşi emoţii mă gândeam că nu se vor fierbe suficient.Din fericire,s-a dovedit încă odată ca nu a fost aşa.Sincer,ne-au placut chiar mai mult decât lasagnele.Sper că şi voi le veţi găsi la fel de „atrăgătoare
Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
Pentru umplutura de carne:
Pentru sosul bechamel:
Incepem cu prepararea umpluturii de carne.Tocam carnea.Morcovii ii curatam si razuim.
Intr-o cratita punem putin ulei,punem ceapa taiata marunt si morcovii sa se prajeasca.Adaugam apoi si carnea.Condimentam si adaugam si rozmarinul tocat marunt.Dupa ce le-am lasat cateva minute sa se prajeasca,adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba.Dupa aproximativ 10 minute punem si sucul de rosii.Mai lasam sa fiarba pana cand carnea este patrunsa bine.Mai adaugam apa sau suc de rosii daca este cazul.
Pregatim apoi sosul bechamel.Intr-o cratita topim untul,punem faina si o lasam putin pe foc,amestecand ca sa nu se lege de cratita.Turnam apoi laptele,amestecand cu telul sa nu se faca cocoloase de faina.Punem sare si putina nucsoara.Lasam sa fiarba pana cand sosul capata consistenta.
Cu sosul de carne umplem cannelloni.
Intr-un vas ceramic,am pus un strat generos de sos bechamel.Apoi am asezat cannelloni cu umplutura.M-am incadrat cam greu in forma vasului,avand in vedere dimensiunea tuburilor.
Peste stratul de cannelloni,punem din nou sos bechamel si razuim mozzarela.Apoi am mai asezat un strat de cannelloni si deasupra sos si o paturica de cascaval.
Am lasat la cuptor pana cand s-au rumenit si pastele s-au înmuiat suficient.Aproximativ 30 de minute.
Va doresc pofta buna!!!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult